In de poppencursussen bij mij wordt niet klassikaal lesgegeven. Iedereen werkt hier in zijn eigen tempo aan haar of zijn pop. Dat kan een fantasiepop zijn die hangt, ligt of staat, gedeeltelijk van stof is of geheel van klei, maar dit mag ook een realistische pop zijn, een Trol of een Clown. Tijdens de les ga ik rond zodat iedereen voortdurend de aandacht krijgt die nodig is om verder te gaan.


Met het boetseren wordt vooral gelet op techniek, verhoudingen en anatomie. Het schilderen van de pop bepaalt voor een groot deel de schoonheid van uw prestatie. Dit onderdeel van het poppenmaken wordt daarom ook tot in de finesse behandeld.

Er wordt gewerkt met verschillende soorten zelfhardende klei, poppenframes, acryl -of aquarelverf. Deze materialen zijn allemaal aanwezig en tegen normale winkelprijzen in het atelier te koop.De cursussen beginnen eind september en Deze lopen door tot en met mei het jaar daarop. Met in acht neming van tussentijdse vakanties die gelijk lopen met de plaatselijke schoolvakanties. Er is een avond- en een ochtendcursus; deze cursus bestaat uit 4 lessen van elk 2-3/4 uur. Aan het einde van de cursus (4 weken) laat men weten of men stopt of nog een cursus wil doen. In twee cursussen is het al mogelijk om een fantasiepop te maken. Instappen is op elk moment mogelijk omdat er niet klassikaal gewerkt wordt. 
Donderdagmorgen van 09.00- tot 11.45 uur
Donderdagavond van 19.30- tot 22.00 uur
Ochtend- of avondcursus: 4 lessen voor Eur.40, 00

Neem voor meer informatie of aanmeldingen contact op met:

Betty Nagel
Sint Jansplein 1
5066 AR Moergestel

tel: 0031(0) 13.513.2103

E-Mail info@bettynagel.nl